Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi tarafından kovalanmak

Rüyada keçi tarafından kovalanmak

Rüyada keçi tarafından kovalanmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada keçi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada keçi tarafından kovalanmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaplan tarafından kovalanmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Rüyada beyaz köpek tarafından kovalanmak çok sevinip işinin başına geçeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet eder.

Rüyada bir deli tarafından kovalanmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, yeni bir yola gireceğine, rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada deli tarafından kovalandığını görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada köpekler tarafından kovalanmak günbegün kötüleşeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada deve tarafından kovalanmak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada ayı tarafından kovalandığını görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments