Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini kovmak

Rüyada birilerini kovmak

Rüyada birilerini kovmak kişinin iyi hale geleceğine, borçlarının kalmayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bilincin artacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Rüyada birilerini kovmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Rüyada birilerini kovmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına inanılır.

Rüyada evden birilerini kovmak hakkıyla kazanca, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada birilerini evden kovmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada birini kovmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayra ve esenliğe, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada cin kovmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı kovmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, dertlerine derman bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada işten kovmak iyiliğe ve güzelliğe, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments