Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cini kovmak

Rüyada cini kovmak

Rüyada cini kovmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, problemlerini çözeceğine, bereket ve huzur getireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada cini kovmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelere katılabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada cin kovmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cini kovmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evden cin kovmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada cini duayla kovmak malını ve canını riske edeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinleri kovmak Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı kovmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sevgi göreceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, halsizleşeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalettir.

Rüyada evden domuz kovmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments