Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruh dövmek

Rüyada ruh dövmek

Rüyada ruh dövmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, hayırlı işler yapacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada ruh dövmek gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Rüyada ruh dövmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruhlar alemini görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, uzun ve hayırlı bir ömre delalet etmektedir.

Rüyada asker ruhu görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına inanılır.

Rüyada ışıklı ruh görmek işlerinin yolundan çıkacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dedesinin ruhunu görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruh olarak gezmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Rüyada evde ruh görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, başarısının düşeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada birini ruh olarak görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments