Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ruh olarak görmek

Rüyada birini ruh olarak görmek

Rüyada birini ruh olarak görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, her zaman hak ettiğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini ruh olarak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada ölmüş birinin ruhuyla konuşmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kendini ruh olarak görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruh kovmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada ruh hastası görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruh olarak dolaşmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada annenin ruhunu görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin öldüğünü ve ruhunu görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ruh olarak gezmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments