Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı ruh görmek

Rüyada ışıklı ruh görmek

Rüyada ışıklı ruh görmek şansın yüzüne güleceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye rivayet etmektedir.

Rüyada ışıklı ruh gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Rüyada ışıklı ruh görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para tabir olunur.

Rüyada bir insanın ruhunu görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada ruhun bedenden ayrılması görmek üzeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının ruhunu görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kendine çeki düzen vereceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ölüp ruhunun çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalettir.

Rüyada ruh hissetmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin ruhunun geldiğini görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini ruhunu görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments