Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruh olarak gezmek

Rüyada ruh olarak gezmek

Rüyada ruh olarak gezmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, isteklerin yerine geleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada ruh olarak gezmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada ruh olarak gezmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, adının yayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruhunu gezdirmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ruha sarılmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret eder.

Rüyada dedesinin ruhunu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bolluğun sürekli olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada tuz ruhu içmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanın ruhunu görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruhunun bedenden ayrıldığını görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada ruh varlık görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments