Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ricada bulunmak

Rüyada ricada bulunmak

Rüyada ricada bulunmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına delalettir.

Rüyada ricada bulunmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Rüyada ricada bulunmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine ikramda bulunmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilekte bulunmak maddi zararın büyük olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet eder.

Rüyada nikahta bulunmak dedikodu edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hacda bulunmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada toplantıda bulunmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında bulunmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments