Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplantıda bulunmak

Rüyada toplantıda bulunmak

Rüyada toplantıda bulunmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ekmeğin kesileceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada toplantıda bulunmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Rüyada toplantıda bulunmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalet eder.

Rüyada dini toplantıda bulunmak çocuklarının fazla olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada toplantıya geç kalmak sorunların günden güne daha da artacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada toplantı yapmak o şekilde bir çözüm bulacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, şifa göreceğine rivayet eder.

Rüyada iş toplantısı görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, yeni yerler göreceğine işaret eder.

Rüyada toplantı masasında oturmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada dini toplantı görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, maddi gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akraba toplantısı görmek güven kaybına uğrayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments