Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli top görmek

Rüyada renkli top görmek

Rüyada renkli top görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, aradaki buzların eritileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, zarar göreceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli top gördüyseniz:

  • Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada mavi renk top görmek zenginliği bulacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada renkli top görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalettir.

Rüyada toplanmış pamuk görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil top görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına işarettir.

Rüyada sahada top oynamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerde toplanmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada top dikmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, dönülmez yollara gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalettir.

Rüyada incir toplayan birini görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments