Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top dikmek

Rüyada top dikmek

Rüyada top dikmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada top dikmek gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada top dikmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada toplanmış kiraz görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada toplanmış ev görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada eşyaları toplanmış ev görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada kumsalda top oynamak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada çağla toplayıp yemek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek başına top oynamak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments