Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tas toplamak

Rüyada renkli tas toplamak

Rüyada renkli tas toplamak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yardımcı olmayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, rahata kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada renkli tas toplamak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Rüyada renkli tas toplamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına yorulur.

Rüyada tasta süt görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tasta su görmek dinden çıkacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tasla su dökmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tastan su içtiğini görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına yorulur.

Rüyada okey taslari görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada su dolu tas görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işarettir.

Rüyada su tası görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments