Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli cam tabak görmek

Rüyada renkli cam tabak görmek

Rüyada renkli cam tabak görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli cam tabak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada renkli cam tabak görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına rivayet eder.

Rüyada boş cam tabak görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam tabak kırmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet eder.

Rüyada cam çay tabağı görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada çatlak cam tabak görmek yarardan çok zarar getireceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam tabak almak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cam tabak yemek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kırık cam tabak görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments