Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka vermek

Rüyada şapka vermek

Rüyada şapka vermek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şapka vermek gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Rüyada tüylü şapka görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada subay şapkası görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada asker şapkası giymek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şapka çıkarmak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada birinin başında şapka görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret eder.

Rüyada şapkalı kadın görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada örgü şapka takmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, borçlarının artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments