Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden lokum almak

Rüyada birinden lokum almak

Rüyada birinden lokum almak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işarettir.

Rüyada birinden lokum almak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada findikli lokum yemek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada sadrazam lokumu görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işarettir.

Rüyada gül lokumu yemek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalettir.

Rüyada cevizli lokum görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret eder.

Rüyada tatlı lokum yemek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hayıflanacağına işarettir.

Rüyada bisküvi lokum görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum istemek sadece kendisini düşüneceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada sucuklu lokum görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, daha güzelleşeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments