Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga kurtarmak

Rüyada karga kurtarmak

Rüyada karga kurtarmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, hırpalanacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada karga kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin, ortaklıklarınızın ya da ilişkilerinizin son kullanma tarihi dolmuş olabilir.

Rüyada karga kurtarmak insanlara iyilik yapmaya, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Rüyada bir karga görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga burun görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok karga görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada karga emzirmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve giren karga görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, gözyaşlarının dineceğine, güzel huylarının değişeceğine yorulur.

Rüyada ölü karga görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, işlerinde bereket olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karga yumurtası görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yeni bir ortama gireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments