Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hap yutamamak

Rüyada hap yutamamak

Rüyada hap yutamamak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hap yutamamak gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, aksiliklerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada adam öldürüp hapse girmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birini öldürmek hapse girmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, maddi durumun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada hapıs görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, insanların takdirini kazanacağına delalettir.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak kısmetlerin günden güne artacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine işaret eder.

Rüyada uyku hapı içmek sorunların ortadan kalkacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin hapse gireceğini görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, her geçen gün başarılarının artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments