Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli cüzdanlar görmek

Rüyada renkli cüzdanlar görmek

Rüyada renkli cüzdanlar görmek elinin döneceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli cüzdanlar gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada mor renk cüzdan görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin gönlünü alacağına işaret eder.

Rüyada renkli cüzdan görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli cüzdanlar görmek işinde başarılı olacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı renk cüzdan görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli cüzdan görmek kafasını toparlayamayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak cüzdan görmek kurulu düzeninin olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çanta ve cüzdan görmek işlerinin düşeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sadece cüzdan görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments