Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli cüzdan görmek

Rüyada mavi renkli cüzdan görmek

Rüyada mavi renkli cüzdan görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, arabasını ve toprağının olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli cüzdan gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada mavi renkli cüzdan görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işarettir.

Rüyada mavi cüzdan görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada mavi nüfus cüzdanı görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalettir.

Rüyada mor renk cüzdan görmek işlerin sürekli artacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli cüzdanlar görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada renkli cüzdan görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı renk cüzdan görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil renk görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments