Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli cüzdan görmek

Rüyada renkli cüzdan görmek

Rüyada renkli cüzdan görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına inanılır.

Rüyada renkli cüzdan gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada mor renk cüzdan görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli cüzdan görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli cüzdan görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına yorulur.

Rüyada renkli cüzdanlar görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı renk cüzdan görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada para cüzdanının çalındığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada cüzdanı kaybedip bulmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdanını unutmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments