Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli çikolata görmek

Rüyada renkli çikolata görmek

Rüyada renkli çikolata görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, insanlara olan güvenin artacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada renkli çikolata gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada renkli çikolata yemek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, zarar edeceğine delalettir.

Rüyada renkli çikolata görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada çikolata paylaşmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kaşık kaşık çikolata yemek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada çikolata bisküvi yemek aksiliklerin ortadan kalkacağına, insanlarla tartışacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fıstıklı çikolata almak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinden çikolata almak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada elinde çikolata görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments