Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam çay tabağı görmek

Rüyada cam çay tabağı görmek

Rüyada cam çay tabağı görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Rüyada cam çay tabağı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Rüyada cam çay tabağı görmek ticarette zarar edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada çay tabağı görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına rivayet eder.

Rüyada çay tabağı kırmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada çay bardağı ve çay tabağı görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş çay tabağı görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş cam tabak görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada cam tabak görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Rüyada cam tabak kırmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments