Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam tabak almak

Rüyada cam tabak almak

Rüyada cam tabak almak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, ev sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada cam tabak almak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Rüyada cam tabak yemek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan tabak görmek başarıya ve zafere doymayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada cam tabak kırmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalet eder.

Rüyada cam tabak almak huzur içinde yatacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Rüyada renkli cam tabak görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam tabak görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada cam tabak bardak görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına inanılır.

Rüyada cam tabak görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments