Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renk renk gül görmek

Rüyada renk renk gül görmek

Rüyada renk renk gül görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada renk renk gül gördüyseniz:

  • Diğerlerini işlerinize dahil etmeniz kendilerinden bekleneni anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada renkli gül toplamak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli gül görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada renk renk gül görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli gül görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk gül görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş annemi gülerken görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada kırık gül görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments