Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk yıldız görmek

Rüyada rengarenk yıldız görmek

Rüyada rengarenk yıldız görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, iş yeri sahibi olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk yıldız gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada rengarenk yıldız görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk yıldızlar görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk menekşe görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk kaplumbağa görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, geniş rızık elde edeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada rengarenk duvar görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, itibarın sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk pasta görmek küskünlük yaşanacağına, kendisi paralayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada rengarenk civciv görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına yorulur.

Rüyada rengarenk güller görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments