Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk güller görmek

Rüyada rengarenk güller görmek

Rüyada rengarenk güller görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk güller gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Rüyada rengarenk güller görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz güller görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kendini güller içinde görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, zorlukların artacağına rivayet eder.

Rüyada güllerin açtığını görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı güller almak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada demet güller görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada kuru güller görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalettir.

Rüyada pembe güller görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments