Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk yıldızlar görmek

Rüyada rengarenk yıldızlar görmek

Rüyada rengarenk yıldızlar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bol muhabbette olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk yıldızlar gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Rüyada rengarenk yıldız görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk yıldızlar görmek büyük başarı kazanacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sağlığının bozulmayacağına işarettir.

Rüyada rengarenk top görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada rengarenk toka görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk boncuk görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada rengarenk kıyafetler görmek prestij kaybı yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Rüyada rengarenk civciv görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada rengarenk eşarp görmek hayatını yoluna sokacağına, şansının açılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments