Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk iç çamaşırı görmek

Rüyada rengarenk iç çamaşırı görmek

Rüyada rengarenk iç çamaşırı görmek yokluk içine düşeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Aceleye getirmek hiç kimsenin yararına olmayabilir.

Rüyada rengarenk iç çamaşırı görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşır satın almak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, muradın yerine geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırında kurt görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada iç çamaşırı dükkanı görmek düşmanlarımızı alt etmeye, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada erkek iç çamaşırı görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, kafasının sakinleşeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni iç çamaşırı almak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi iç çamaşırı görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırı ütülemek kucaklaşacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments