Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı dükkanı görmek

Rüyada iç çamaşırı dükkanı görmek

Rüyada iç çamaşırı dükkanı görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı dükkanı gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Rüyada iç çamaşırı dükkanı görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çamaşır dükkanı görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah iç çamaşır giydiğini görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırsız dolaşmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yüzünün de güleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kadın iç çamaşırı giymek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı satın almak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırının yırtıldığını görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada eşini iç çamaşırlı görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments