Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşır satın almak

Rüyada iç çamaşır satın almak

Rüyada iç çamaşır satın almak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, övgü dolu sözler duyacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşır satın almak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada iç çamaşır satın almak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı satın almak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada iç çamaşırı satın almak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı satın aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine delalet eder.

Rüyada çamaşır makinesi satın almak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır makinası satın almak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı iç çamaşırı görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşır değiştirmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sorunlarının son bulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments