Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel kaynatmak

Rüyada reçel kaynatmak

Rüyada reçel kaynatmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, hüsrana uğratacağına, güllük gülistanlık olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kötü durumlara düşeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada reçel kaynatmak gördüyseniz:

  • Daha olumlu olmalısınız.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, vefakar bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada incir reçeli kaynatmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada reçel kaynatmak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayısı reçeli yapmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül reçeli görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal reçel görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulur.

Rüyada reçel pişirmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments