Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karadut reçeli görmek

Rüyada karadut reçeli görmek

Rüyada karadut reçeli görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, tatsızlıkların aşılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, dinamik olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karadut reçeli gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Rüyada karadut reçeli görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karadut satmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada karadut suyu içmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işarettir.

Rüyada karadut yemek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada karadut toplamak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan karadut yemek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, aile huzurunuzun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karadut görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada karadut yemek ve toplamak tatsız haberlerin alınacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments