Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada raptiye toplamak

Rüyada raptiye toplamak

Rüyada raptiye toplamak gönül hoşluğu yaşayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, başa iş açacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada raptiye toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada raptiye toplamak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, işlerinin tutacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada raptiye görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalettir.

Rüyada raptiye yutmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada yaş incir toplamak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada biber toplamak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorulur.

Rüyada siyah mantar toplamak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan mantar toplamak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, elinin döneceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada buz toplamak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments