Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi rakamı görmek

Rüyada yedi rakamı görmek

Rüyada yedi rakamı görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yedi rakamı gördüyseniz:

  • Yanlışlıklar veya yanlış adımlar söz konusu olabilir.

Rüyada yedi rakamı görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada on rakamını görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına rivayet eder.

Rüyada sekiz rakamı görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada loto rakamları görmek hayat daha olumlu bakılacağına, mal kaybına uğrayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada otuz rakamı görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift rakam görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir rakamını görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada dört rakamı görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments