Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakamlar yazmak

Rüyada rakamlar yazmak

Rüyada rakamlar yazmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakamlar yazmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan veya bazı şeyleri kabul etmeyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada rakam yazmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine inanılır.

Rüyada rakamlar yazmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıda rakam yazmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulur.

Rüyada üç rakamı görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada beş rakamı görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, halinin iyi olduğuna, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada sekiz rakamını görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz rakamı görmek iş hayatında günah işleyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir rakamını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments