Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim içini görmek

Rüyada rahim içini görmek

Rüyada rahim içini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahim içini gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada rahim düşürmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rütbe edineceğine rivayet eder.

Rüyada rahimde akıntı görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, çalıştığına değeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahim ameliyatı görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada rahim yalamak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahim akıntısı görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada temiz rahim görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahimde cenin görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada rahim kanser olduğunu görmek şansının kötüye gideceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments