Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahibe gibi giyinmek

Rüyada rahibe gibi giyinmek

Rüyada rahibe gibi giyinmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, girişimlerde bulunacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahibe gibi giyinmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada rahibe gibi giyinmek daha rahat bir nefes alacağına, yolunun açık olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada rahibe elbisesi giymek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahibe olmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalet eder.

Rüyada kilise ve rahibe görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada papaz ve rahibe görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada rahip rahibe görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret eder.

Rüyada rahibe görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments