Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahip rahibe görmek

Rüyada rahip rahibe görmek

Rüyada rahip rahibe görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, yatırımlarının kar getireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahip rahibe gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada rahibe ve rahip görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, şeytanın aklına uyacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına tabir olunur.

Rüyada rahip rahibe görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işaret eder.

Rüyada budist rahip görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede rahip görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işarettir.

Rüyada rahip öldürmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kilise ve rahip görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahip görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada rahiple konuşmak kul hakkına girmeyeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, neşesini kaçıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments