Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahibe kıyafeti giymek

Rüyada rahibe kıyafeti giymek

Rüyada rahibe kıyafeti giymek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, koltuğunun da yükseleceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, bolluğun sürekli olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan maddi gelir elde edebilir ya da teklifler alabilirsiniz.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Rüyada rahibe elbisesi giymek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Rüyada rahibe olmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada rahibe ve rahip görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, afiyete ereceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahibe görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada papaz ve rahibe görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kilise ve rahibe görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yeni bir hayat kurulacağına işaret eder.

Rüyada rahip rahibe görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments