Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise ve rahibe görmek

Rüyada kilise ve rahibe görmek

Rüyada kilise ve rahibe görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilise ve rahibe gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kilise ve rahibe görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahibe gibi giyinmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada rahibe olduğunu görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada rahip rahibe görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahibe olmak geçim kolaylığı içinde olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahibe görmek borçlarının azalacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Rüyada rahibe ve rahip görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments