Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahibe olmak

Rüyada rahibe olmak

Rüyada rahibe olmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, büyük başarılar kazanacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Rüyada rahibe olmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada rahibe kıyafeti giymek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada rahibe olmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada rahibe elbisesi giymek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada rahibe ve rahip görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, kişinin güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahibe görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına yorulur.

Rüyada papaz ve rahibe görmek hem de zengin biri olacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada rahibe olduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada rahibe gibi giyinmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments