Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahatsızlanmak

Rüyada rahatsızlanmak

Rüyada rahatsızlanmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, aralarından su sızmayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada rahatsızlanmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin rahatsızlandığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada rahat ayakkabı görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp rahatsızlığı görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinden rahatsız olduğunu görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahat olmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada rahat oturmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments