Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahat oturmak

Rüyada rahat oturmak

Rüyada rahat oturmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada rahat oturmak gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Rüyada rahat oturmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahat koltuğa oturmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşten rahatsız olmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada rahatsız edilmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahatsız edildiğini görmek kapanan kapıların açılacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada rahat doğum yaptığını görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada cin tarafından rahatsız edilmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine işarettir.

Rüyada rahat doğum yapmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments