Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pullu ayakkabı görmek

Rüyada pullu ayakkabı görmek

Rüyada pullu ayakkabı görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada pullu ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Rüyada pullu ayakkabı görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada pullu zarf görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pul görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı pul görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada boncuk pul görmek keyifli olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada pullu yazma görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Rüyada parlak pul görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hanesindeki rızkın da artacağına işarettir.

Rüyada pul biber almak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments