Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pul görmek

Rüyada pul görmek

Rüyada pul görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pul gördüyseniz:

  • Katılacağınız topluluklara ilişkin aktivitelerin karşılığını verebilir veya karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada parlak pul görmek çok zarar göreceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk pul görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada elbise pulu görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada balık pulu görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Rüyada balık pulu temizlemek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Rüyada pullu tülbent görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek zor günlerin biteceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada pul biber almak mutluluk dolu haberler alınacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments