Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak pul görmek

Rüyada parlak pul görmek

Rüyada parlak pul görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada parlak pul gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada parlak pul görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük pullu balık görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hak yoluna döneceğine, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Rüyada renkli pul görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dedikoduya rivayet eder.

Rüyada kırmızı pullu görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada balık pulu temizlemek sistemli şekilde başarıya koşacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz pullu elbise giymek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pullu mendil görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işaret eder.

Rüyada siyah pullu elbise giymek hayatının aksiliklerle geçeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments