Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pullu yazma görmek

Rüyada pullu yazma görmek

Rüyada pullu yazma görmek doğru yatırımlar yapacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pullu yazma gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kırmızı pullu yazma görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada pullu yazma görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pul biber almak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada acı pul biber yemek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı pullu elbise giymek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada posta pulu görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada tavla pulu görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada pullu zarf görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yükseldikçe yükseleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments