Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk pul görmek

Rüyada boncuk pul görmek

Rüyada boncuk pul görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, evleneceğinize, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk pul gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada boncuk pul görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalettir.

Rüyada pul boncuk görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damga pulu görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iyilik ve hayır bulacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet eder.

Rüyada balık pulu temizlemek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, işveren koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada kırmızı pul görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada acı pul biber yemek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı pullu eşarp görmek işlerini düzene sokacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pullu mendil görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments