Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada protez diş yaptırmak

Rüyada protez diş yaptırmak

Rüyada protez diş yaptırmak umutlanacağına, o kişiye zararının dokunacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kolaylık sağlayacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada protez diş yaptırmak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada diş protezi görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada protez diş yaptırmak gayrimenkul sahibi olunacağına, galibiyet kazanacağına, ardından bu kişiye açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada protez kol görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada protez dişinin düştüğünü görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada protez parmak görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, zor durumda bırakacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada protez ayak görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Rüyada protez bacak görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada protez el görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, açların doyacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments