Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada protez parmak görmek

Rüyada protez parmak görmek

Rüyada protez parmak görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kendisine kızacağına yorulur.

Rüyada protez parmak gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada protez parmak görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada diş protezi görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına alamet eder.

Rüyada protez el görmek bununla yüceleceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada protez bacak görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada protez ayak görmek birçok engelin aşılacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada protez dişin düştüğünü görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada protez dişinin düştüğünü görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada protez diş yaptırmak eğlenceli mekânlara gideceğine, eşyaların yenileneceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments